În România zilelor noastre, serviciile de pază și protecție sunt bine cunoscute, necesare și solicitate în rândul populației. Cu toate acestea însă, ne confruntăm adesea cu anumite preconcepții și mituri despre acest domeniu care pot deveni adevărate provocări.

Deprecierea agenților de pază este unul dintre principalele motive pentru care industria securității este încă subapreciată și chiar discreditată de români. Experiența ultimilor ani de activitate profesională ne-a confirmat și întărit lucrurile pe care le știam deja despre persoanele care aleg să profeseze în acest domeniu și anume că este nevoie de maximă seriozitate, atenție distributivă, capacitate de adaptare la diverse situații și de gestionare eficientă a conflictelor, pentru a putea face față cu brio.

Faptul că uneori agentul de pază își desfășoară activitatea într-o cabină învechită/ hală/ șantier de construcții/ gară sau orice alt loc îi impune fișa postului și nu într-o clădire de birouri somptuoasă, nu ar trebui să impacteze în niciun fel calitatea umană și valoarea acelui individ. Din contră, dacă el este capabil să lucreze în condiții mai puțin favorabile, acest lucru dovedește încă o dată, loialitatea sa față de angajator, respectul față de profesie, curajul și caracterul său puternic.

Noi, în calitate de colegi ai agenților de securitate, ne declarăm mândri să avem în echipă astfel de oameni serioși și ambițioși și considerăm onorabile eforturile pe care le depun zi de zi pentru a-și îndeplini cu succes sarcinile. Totodată, ne dorim să vedem o schimbare radicală în ceea ce privește percepția societății asupra agenților de pază.

Ne-ar plăcea să aflăm dacă ai întâlnit până acum un agent de securitate care să-ți fi lăsat o impresie bună sau care te-a ajutat în vreun fel?.

Putem discuta despre asta, pe Facebook, LinkedIn sau WhatsApp la 0755 777 111, oricând dorești.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *