De ce să alegi o companie de pază și protecție pentru business-ul tău? Este sau nu nevoie de o astfel de soluție pentru ca bunurile și oamenii de aici să fie în afara oricărui pericol?

Angajarea unei companii de pază și protecție ar putea însemna pentru tine în primul rând siguranță. De asemenea, prin angajarea unor agenți de securitate mai mult ca sigur vei avea bunurile protejate și vei putea preveni pierderile determinate de furturi sau chiar distrugeri.

Dacă ai o afacere prosperă și ai identificat că ai nevoie de soluții de monitorizare, ba chiar și de intervenție constantă, mai mult ca sigur angajarea unor agenți de pază și protecție, prin contractarea serviciilor unei firme specializate, precum ar fi ATO PROTECTION ar putea însemna o soluție viabilă și mai ales rentabilă pentru compania ta.

De ce „NU” pentru angajarea propriilor agenți de securitate?

Desigur, ai putea avea în vedere angajarea propriilor agenți de securitate. Însă, trebuie să ții cont că procesul de recrutare este unul cât se poate de lung, pornind de la redactarea anunțului de angajare, susținerea interviurilor și mai apoi identificarea acelor agenți de securitate care se poată să îți ofere acele soluții de siguranță de care tu ai nevoie. În plus, prin angajarea unor agenți de securitate trebuie să susții costurile salariale care implică pe lângă salariul propriu zis și taxe și impozite plătite către stat. În cazul în care vei alege să apelezi la o companie de pază și protecție, aceasta nu numai că va avea proprii agenți de pază și protecție deja angajați și instruiți, ba mai mult decât atât va suporta prin costul primit de la tine și valoarea taxelor și impozitelor pe care tu ar trebui să le achiți.

Un alt motiv pentru care ar trebui să cântărești bine dacă să îți angajezi sau nu proprii agenți de securitate pentru compania ta ar fi acela că vei avea nevoie de minim doi și asta pentru că la un anumit moment omul responsabil pentru serviciul de pază și protecție se va îmbolnăvi, va solicita o învoire sau zi liberă, ba chiar va solicita un concediu de odihnă. Cu siguranță nu îți dorești ca în toată această perioadă compania să rămână „descoperită” și astfel bunurile să fie nesupravegheate. De aceea, atunci când alegi să faci o recrutare internă de agent de securitate este bine să ții cont și de acest aspect.

Orice nou angajat are nevoie de training pentru a ști care este activitatea pe care trebuie să o desfășoare. Pentru a beneficia de un astfel de training fie vei desemna o altă persoană din interiorul companiei tale pentru a face acest lucru, fie te vei ocupa chiar tu, iar acest lucru va însemna timp și energie.

Bineînțeles, alegerea unui echipament și a unei uniforme potrivite înseamnă costuri pe măsură. Nu poți avea un agent de securitate care să nu fie îmbrăcat corespunzător și mai ales să nu beneficieze de un echipament care să îl protejeze în fața pericolelor.

De ce se alegi să lucrezi cu o companie de pază și protecție?

  1. Expertiza

Ceea ce este bine de remarcat mai înainte de toate este expertiza pe care o deține o companie de pază și protecție. Dacă ai putea face o recrutare de personal cu specialitatea de care tu ai nevoie, mai mult ca sigur cei aleși vor trebui să treacă printr-un training destul de amplu așa încât să înțeleagă cât mai bine specificul activității tale.

  • Inducerea în eroare a răufăcătorilor

Se spune adesea că hoții sunt din ce în ce mai pregătiți pentru a face față camerelor de supraveghere. Le observă din timp, le analizează, le urmăresc și se gândesc cum anume să poată să pășească în interiorul companiei tale fără urme vizibile. Dacă un sistem de supraveghere ce este unul static poate fi uneori evitat, deși se întâmplă din ce în ce mai rar acest lucru, un agent de pază și protecție ce se află în interiorul companie tale putea însemna confruntarea directă cu răufăcătorii. Ai putea alege ca agenții de securitate să nu iasă cu mult în evidență față de ceilalți angajați și astfel să poată lua prin surprindere răufăcătorii.

  • Agentul de pază nu este implicat în relația cu angajații

Să ne imaginăm că deții un magazin. Mai mult ca sigur, vei avea nevoie de oameni care să asigură paza și protecția. Dacă vei opta pentru a asigura un astfel de serviciu chiar cu un angajat intern al companiei tale, acest lucru ar putea determina mici conflicte sau mai exact ai putea fi pus într-o situație dificilă. De ce? Pentru că este destul de greu să penalizezi un angajat intern, pe care îl cunoști de ceva vreme, atunci când contravine regulilor. Prin angajarea unei firme de pază precum este ATO PROTECTION lucrurile se vor desfășura mult mai ușor, fără multă implicare emoțională.

  • Dacă ai fost victima unui furt, mai mult ca sigur vei avea nevoie de susținerea unor declarații și demonstrarea acestora cu ajutorul unor documente în fața autorităților.

O companie de pază și protecție ar putea interveni pentru tine în relația cu autoritățile statului român. Un agent de securitate poate constata un furt și tot acesta va fi cel care va chema organele de poliție pentru a se lua măsurile necesare.

  • Agentul de securitate poate fi un om de încredere în desfășurarea activităților

Pornind de la un cuvânt bun adresat clienților și până la sprijin în desfășurarea unor activități interne, un agent de securitate ar putea fi soluția perfectă pentru că obiectivul tău să fie asigurat din toate punctele de vedere.

ATO PROTECTION înseamnă servicii de pază și protecție de cea mai înaltă calitate, siguranță și confort la tine acasă și asta pentru că asigurăm monitorizare și intervenție rapidă.

Dacă ai nevoie de noi ne poți găsi la: https://atoprotection.com/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *