🏡Locuința ar trebui să reprezinte pentru fiecare dintre noi, locul în care ne simțim întotdeauna în deplină siguranță. Cu toate acestea însă, există o multitudine de situații neprevăzute care pot să ne perturbe liniștea și echilibrul. Fie că este vorba despre incendii, inundații, o simplă pană de curent sau cădem pradă unor evenimente neplăcute precum furtul din locuințe, tâlhăriile sau alte infracțiuni, partea bună este că printr-un minim de efort putem să le prevenim pe toate.

Pentru a reuși să asigurăm protecția noastră și a celor dragi nouă, deținând controlul deplin asupra propriei locuințe, ar trebui să luăm în considerare implementarea următoarelor măsuri de securitate, fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unei firme specializate de pază și protecție.

Printre măsurile pe care le putem implementa pe cont propriu, în scopul securizării propriei locuințe, se regăsesc:

🔒 Montarea unor echipamente precum: încuietori de securitate maximă la porți, geamuri și uși și montarea unor gratii/bare de protecție (pentru apartamentele amplasate la niveluri inferioare).

👀Montarea unui vizor cu unghi larg la ușa de intrare.

💡Montarea unor sisteme de iluminat în jurul locuinței/blocului (sistemele cu senzori de mișcare sunt mai utile și mai economice).

⚠️Amplasarea în locuri în care pot fi văzute cu ușurință, a unor semne/indicatoare/stickere de avertizare care să indice clar faptul că locuința este securizată.

🚨Asigurarea autoturismului printr-un kit de securitate/alarmă auto.

📷Instalarea unui sistem de alarmă antiefracție și/sau a unui sistem de supraveghere video.

😷Practicarea unor comportamente prevenitve și prudente pentru a elimina orice risc sau amenințare.

Ai încercat și alte metode de securizare a locuinței și vrei să le împărtășești cu noi?

Sună la 0755 777 111 sau 031 99 00 și hai să discutăm!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *