ATO Protection

Atunci când spui ATO PROTECTION spui de fapt Mădălina și Andrei, doi tineri ambițioși, dar mai ales implicați într-un business de familie. Povestea lor în ATO a început în anul 2017. Atunci, un vis frumos urma să fie creionat în planuri de business. Strategie cu strategie, totul a prins contur și astfel din nimic, cei doi au realizat astăzi una dintre cele mai importante companii de pază și protecție, monitorizare și supraveghere video.

Nu este greu să ne dăm seama că povestea ATO PROTECTION a început de la ideea de familie. Soț și soție, cei doi au reușit să clădească astăzi familia ATO, cea în care sunt incluși toți, pornind de la angajați și până la clienți mulțumiți.

ATO Protect

Zeci de angajați deschid dimineață de dimineață aceeași ușă, pătrund în universul ATO PROTECTION construit cu atâta grijă de Mădălina și Andrei și tuturor le este bine. Au întâlnit aici o altă viziune, dar mai ales acei „șefi” prietenoși, care știu să asculte mai înainte de a vorbi, care știu să facă planuri luând în calcul în primul rând nevoile angajaților, care știu să ofere siguranță, pornind de la nevoia clientului.

Mădălina, mâna de fier a companiei

Mădălina este mâna de fier a companiei. Chiar dacă ne este greu de închipuit cum o femeie se poate strecura într-o companie de pază și protecție, într-un colectiv format aproape numai din bărbați, pentru Mădălina ATO PROTECTION înseamnă propria sa familie, de care trebuie să se îngrijească, pe care trebuie să o protejeze, alături de care trebuie să se dezvolte. De aceea, zi de zi, se află acolo. Supraveghează constant tot ceea ce se întâmplă în companie, răspunde prompt oricărei solicitări a clientului și mai ales este mâna întinsă dată angajatului în nevoie.

Încă de pe băncile facultății, Mădălina a creionat dezvoltarea unui business. Se vedea antreprenor de când se știe și astfel locul și l-a găsit aici, într-o companie de securitate, alături de Andrei, soțul său.

Andrei Gatea, business strategist

Dacă Mădălina este mai mult îndreptată spre căldură, energie, țeluri și ambiții înalte, Andrei este un bun planificator de business, omul care face planuri, extinde, are viziuni largi, este cel care ajunge zilnic pe teren pentru a se asigura că totul merge perfect. Conduce din punct de vedere tehnic compania și face asta cu multă dedicare și devotament. Își începe dimineața devreme cu gândul că trebuie să ajungă la ATO PROTECTION, locul unde se simte întotdeauna acasă, fiind cât se poate de fericit. Strategii de monitorizare, montare camere de supraveghere, plan complet de intervenție, coordonarea unei echipe de oameni implicați, cam asta înseamnă munca lui Andrei. Cu toate acestea, Andrei Gatea înseamnă și transpunerea ideilor și nevoilor clienților săi în posibilități. Crede că siguranța unei locuințe sau a propriei companii, pornind de la bunuri și până la oameni, este secretul pentru un somn liniștit, fie că ești antreprenor sau pur și simplu un om obișnuit.

Business, de la pasiune la provocări

Pasiune există, așa cum observăm mai sus, însă și provocări pe măsură. Pornind de la regulamente interne și până la strategii clădite spre eficiență, toate acestea înseamnă multă preocupare și mai ales ore de muncă petrecute la serviciu, dar chiar și pe teren. Se spune adesea că planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg și ca atare încă de la primele luni de antreprenoriat, Mădălina și Andrei și-au dat seama că până și aici există un strop de adevăr. Concurenta uriașă este prezentă, așa cum este și firesc, și în piața de pază și protecție. Cu toate acestea cei doi nu se sperie și cred că selecția finală îi aparține întotdeauna consumatorului. Mădălina și Andrei și-au dat seama că tot ceea ce îi poate diferenția este pasiunea și implicarea pentru tot ceea ce fac, dar mai ales identificarea nevoilor clienților.

Antonia, emblema companiei

ATO de la Antonia – iată ce spunem acum și cu asta cred că am spus totul. Antonia este fiica celor doi, cea care s-a născut pentru a-i face mai fericiți decât sunt. Ori de câte ori ajunge la ATO PROTECTION, Antonia transmite lumină, iar asta se vede după energia celor din jur.

ATO PROTECTION este o companie de pază și protecție, de monitorizare și intervenție, ce oferă servicii de cea mai buna calitate și care are întotdeauna alături clienți mulțumiți.

Oferă soluții de securitate diverse pentru ca locuința și business-ul să fie pe deplin protejate.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *