firma-paza-Bucuresti

O firmă de pază din București ar putea fi o bună opțiune pentru tine ori de câte ori ai nevoie de mai multă siguranță, fie pentru business-ul tău, fie pentru propria ta locuință.

Alegerea unei astfel de soluții, mai exact o firmă de pază București ți-ar putea proteja afacerea destul de mult și asta pentru că angajații acesteia vor avea în vedere atât perimetrul fizic al companiei, ba chiar și clienții și personalul. La fel se întâmplă și în cazul în care îți dorești să îți protejezi mai bine propria locuință. Prin alegerea unei astfel de variante poți pleca liniștit în concediu și asta pentru că firma de pază București va veghea pentru ca locuința ta să fie ferită de orice acțiune a răufăcătorilor.

De asemenea, este bine să iei în calcul că prin alegerea unei firme de pază București vei face economii mai mari la bugetul companiei și asta pentru că nu vei mai avea nevoie de cheltuieli cu salarii  oferite celor care vor desfășura serviciul de pază intern. Prin externalizarea serviciului de pază și protecție către o firmă de pază București vei plăti o sumă lunară fixă companiei cu care ai agreat contractul,  fiind sigur de cele mai bune soluții. De asemenea, taxele plătite către stat nu vor mai exista și asta pentru că nu vei avea angajați fizic în interiorul companiei, ci pur și simplu va fi un serviciu extern.

Cum iei decizia?

Iată un prim exemplu pe care am putea să îl avem în vedere atunci când ne decidem să alegem acea companie de pază și protecție. Industria hotelieră de lux tinde să angajeze personal pentru a efectua paza hotelului. Se optează pentru siguranța perimetrului hotelului, cât și a angajaților și clienților. Cu toate acestea, costurile sunt exagerate, de aceea, prin angajarea unei firme de pază București vei putea ține la distanță acțiunile răufăcătorilor, îți vei supraveghea bunurile, personalul și clienții  care se vor afla întotdeauna în siguranță.  Mai înainte de a lua decizia de a angaja sau nu o firmă de pază este bine să evaluezi care sunt plusurile și minusurile fiecărei decizii. Construirea propriului departament de securitate în interiorul companiei ar putea genera costuri destul de mari pentru business-ul vostru, pe când externalizarea unui astfel de serviciu înseamnă un cost  lunar,  fix și în același timp un contract de prestări servicii, cu limite clare și bine urmărite de fiecare parte.

Angajarea unei echipe de pază în interiorul companiei –  ce presupune?

O echipă de pază angajată în interiorul companiei ar putea aduce siguranța de care ai nevoie. Cu toate acestea, este bine să te întrebi în cât timp ai putea să creezi o echipă pe care să te poți baza și care să cunoască toate dedesubturile acestei profesii.

Să o luăm cu începutul:

Pe de o parte, trebuie să organizezi interviuri de angajare. Acest lucru presupune timp, dar și o persoană care să facă selecția de personal și  care să cheme la interviu fiecare candidat. Te-ai întrebat oare cât timp ai la dispoziție pentru a face acest lucru? Atunci când dorești să faci propriul departament de securitate în interiorul companiei trebuie să îți asumi că treci printr-un proces anevoios,  că ai nevoie de timp și răbdare pentru a angaja și pentru a forma oameni pe care să te poți baza și care să asigure protecția de care ai nevoie interiorul companiei tale.

În plus, ai nevoie de costumație adecvată, de traininguri  pe măsură,  dar și de oameni responsabili cu protecția muncii. Nu mai spunem că prin crearea propriului  departament de securitate în interiorul companiei tale va trebui să ai în vedere cheltuielile cu salariile, care presupun și taxe pe masura.

Ce înseamnă externalizarea serviciului de pază?

Externalizarea serviciului de pază către o companie de pază și protecție așa cum este Ato Protection înseamnă încheierea unui contract de prestări servicii prin care acea companie își asumă securitatea business-ului tău, pornind de la bunuri și până la persoane. Un astfel de contract cadru presupune și modul de implementare, sisteme de raportare, indicații, dar mai ales oameni implicați, care ar putea să te reprezinte în relațiile cu autoritățile și nu numai. De asemenea, prin încheierea unui astfel de contract cadru vei ști care este suma lunară pe care trebuie să o plătești pentru paza și securitatea companiei tale. Cu alte cuvinte, nu vei mai plăti nimic în plus. Cunoști de la început care sunt taxele și sumele  pe care trebuie să le agreezi. Cu siguranță costurile sunt mai mici comparativ cu crearea unui departament de securitate în interiorul companiei.

Serviciu  de monitorizare și protecție pentru propria ta locuință

Dacă deții o locuință mare sau atunci când simți că tu și familia ta vă aflați în pericol, ori că zona în care se situează casa ta este supusă riscului ar fi bine să iei în calcul angajarea unei firme de pază București în așa fel încât bunurile tale, dar mai ales siguranța familiei tale să fie la adăpost. O firmă de pază și protecție ar putea să îți asigure acel serviciu de monitorizare pentru propria ta locuință, astfel că te vei simți întotdeauna în siguranță, ba chiar și atunci când vei pleca în concediu vei ști că locuința ta este bine, aflându-se  în grija unor profesioniști.

Dacă ai nevoie de o firmă de pază București, poți conta pe noi! Ato Protection înseamnă o echipă bine instruită, un personal calificat, aviz de pază, serviciu de monitorizare complet, ba chiar și cea mai înaltă tehnologie! Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la:https://atoprotection.com/ 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *