Dacă deții o parcare în București, fie că  ai transformat-o într-un adevărat business, fie pur și simplu că ești proprietarul unei clădiri de birouri ori a unui ansamblu de locuințe este bine să ai în vedere ca aceasta să fie cât mai bine organizată.

Lipsa locurilor de parcare nu este nici pe departe o necunoscută pentru niciunul dintre noi, mai ales în București. De aceea, este bine să găsim întotdeauna cele mai bune soluții în așa fel încât numărul de mașini care vor încăpea în interior să fie mai mare. În același timp, ar fi bine să iei în calcul organizarea acesteia cât mai bine, așa încât nimeni să nu intre sau să iasă din parcare neanunțat.

Nu trebuie să uităm că parcarea înseamnă un număr limitat de locuri, așa că pe locurile de parcare de care dispunem trebuie să aranjăm mașinile de așa natură încât să încapă cât mai multe, dar mai ales să nu blocăm pe nimeni. Cum putem face acest lucru, dar mai ales cum putem preveni situații neplăcute, vezi mai jos:

1. Delimitează locurile de parcare

Dacă nu vei face o delimitare precisă locurilor de parcare mai mult ca sigur, fiecare va parca așa cum va simți sau va dori. Nimeni nu va ține cont de niciun fel de reguli nici cu privire la parcarea laterală, nici cu privirea la parcarea oblică, ci pur și simplu un loc rămas liber va însemna o mașină parcată după bunul plac al șoferului. Să ne închipuim o parcare în care nimeni nu parchează într-un singur fel si pur și simplu mașinile sunt așezate aleatoriu. Să fie oare posibil? Da! Atâta timp cât parcarea nu are locuri bine delimitate de care fiecare șofer să țină cont atunci când încearcă să își așeze mașina. De această dată intervine mai mult ca sigur imaginația și creativitatea fiecăruia. Un loc de parcare delimitat nu garantează așezarea mașinilor în linie, dar în mare măsură șoferii vor ţine cont de aceste îndrumări venite din partea ta.

2.  Barierele la parcare

Dacă deții un ansamblu de locuințe sau o clădire de birouri ar fi bine să așezi anumite bariere pentru intrarea în parcare. De ce să faci acest lucru? Este foarte simplu! O parcare în București este râvnită de toți cei care se află în căutarea unor spații disponibile pentru a putea parca mașina. Dacă nu vei avea o barieră pentru intrarea în parcare toți cei care nu vor găsi să parcheze în altă parte s-ar putea să își așeze mașina la tine în curte. Poate că zâmbești, dar acest lucru este posibil!

3.  Anunță ce tip de parcare este!

Este bine să comunici tuturor printr-un banner afișat dacă parcarea este publică sau nu, dacă parcarea aparține unei clădiri de birouri și angajaților acesteia ori pur și simplu dacă aparține unor proprietari ai ansamblului de locuințe vândut. În acest fel, nu vei crea niciun fel de disensiuni. Toată lumea va cunoaște că nu este o parcare publică în care pot să își așeze mașina ori de câte ori își doresc. Lucrurile sunt mult mai simple de această dată și astfel îi vei putea sancționa pe toți cei care vor încălca regulile tale.

4.  Parcare privată –  pune taxă

O parcare privată,  liberă accesului public, nu trebuie să devină gratuită și asta pentru că are nevoie întotdeauna de întreținere. Chiar dacă vorbim despre un spațiu public cu amenajări puține și de această dată ai nevoie de personal calificat care să asigure supravegherea parcării. De aceea, dacă este o parcare  privată, liberă accesului public, nu ezita să îi taxezi pe toți cei care intră aici. Cu banii strânși vei supraveghea parcarea  și  te vei îngriji de aceasta.

5.  Alege o companie de pază și protecție care să supravegheze parcarea

Te-ai întrebat vreodată care ar fi rolul unei companii de pază și protecție în supravegherea unei parcări? Îți spunem noi! Dacă vei angaja serviciul de pază umană la intrarea în parcarea publică, privată, ce aparține unei clădiri de birouri sau a unui ansamblu de locuințe, mai mult ca sigur lucrurile vor fi mult mai ușor de implementat. Pe de o parte, cei ce asigură paza umană în parcare  vor avea în vedere o mai bună organizarea a mașinilor în interior. De asemenea, nu vor lăsa să pătrundă în interiorul parcării persoanele neautorizate. Întotdeauna vor fi la curent cu toți cei ce vor parca, mai ales dacă aceasta aparține unei clădiri de birouri sau unei clădiri de locuințe.  Angajații companiei de pază vor anunța atât firma pentru care s-a făcut parcarea, cât și proprietarul locuinței la care se dorește să se ajungă. În acest fel, vei fi ținut la curent cu tot ceea ce se întâmplă și vei fi ferit de răufăcători. Taxa în parcarea privată ar putea fi încasată mult mai ușor, nefiind nevoie de personal suplimentar.

Ato TEAM asigură pază umană la parcări publice sau private, la parcări pentru clădiri de birouri sau pentru ansambluri de locuințe. Dacă ai nevoie de un astfel de serviciu nu ezita să ne contacteze aici: https://www.atogroup.ro/contact/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *