Am văzut în articolul anterior (https://atoprotection.com/masuri-pentru-securizarea-locuintei/) care sunt metodele pe care le putem folosi, pe cont propriu, pentru a asigura paza și protecția propriei locuințe. Păstrăm aceași direcție și vă prezentăm acum câteva exemple de servicii de securitate pentru care ar trebui să apelați la o firmă specializată de pază, în scopul prevenirii evenimentelor neplăcute de la sediul businessului sau din locația în care vă desfășurați activitatea.

Așadar, dacă ești antreprenor și vrei să-ți știi businessul în permanență în siguranță, apelează la o firmă de pază și protecție iar ei te vor ajuta cu:

  1. Instalarea unui sistem de alarmă antiefracție și asigurarea mentenanței acestuia pentru a te asigura că funcționează în condiții optime;
  2. Conectarea sistemului de alarmă la un dispecerat de monitorizare avizat;
  3. Alegerea serviciului de monitorizare și intervenție rapidă, una dintre cele mai eficiente soluții de securitate pe care o implementăm adesea în clădiri de birouri, magazine, hale, depozite insituții sanitare/educaționale etc.
  4. Instalarea unui sistem de supraveghere video care să înregistreze evenimentele desfășurate în perimetrul protejat; Acesta nu doar că previne riscurile asupra persoanelor și bunurilor dumneavoastră dar ajută și prin stocarea imaginilor cu date exacte ce pot fi folosite în caz de necesitate.
  5. Conectarea sistemului de supraveghere video la un dispecerat video avizat. Operatorii video și tehnologia inovativă cu care aceștia lucrează vor asigura securitatea obiectivului dumneavoastră în proporție de 100%. Acest serviciu este întotdeauna corelat și complementar celui de intervenție rapidă întrucât prevenția asigurată de sistemul video și contracarea în timp util a situațiilor nefavorabile, de către echipa de intervenție, reprezintă o metodă de securizare a businessului de un real succes. Prin acest serviciu, poate fi asigurată paza oricărui tip de obiectiv, indiferent de dimensiune sau amplasament!!
  6. Instalarea unui sistem de detecție incendiu, ai cărui senzori (ce pot fi montați prin cablu sau wireless) au menirea de a detecta fumul dintr-o încăpere, flacăra, CO, gaz și alte substanțe periculoase.
  7. Sistemele de control acces și interfonie diminuează cu mult riscurile în privința securității.
  8. În cazul obiectivelor de mari dimensiuni/ a cartierelor rezidențiale cât și în orice altă locație, alegerea unui serviciu de pază cu personal uman este cu certitudine o măsură de securitate extrem de utilă. În aceste situații, angajații serviciului de pază vor asigura protecția persoanelor, paza bunurilor și respectarea ordinii în incinta obiectivului.
  9. Întocmirea documentației specifice (precum Planul de pază/ Analiza de risc la securitatea fizică), evaluarea ricurilor de securitate din obiectiv, consultanța de specialitate privind acoperirea nevoilor de securitate și alte servicii ce necesită expertiză și echipamente specifice, pot fi atribuite de asemenea, firmei de pază cu care ați decis să colaborați.

Dacă ești antreprenor și ți-au fost utile informațiile prezentate aici sau ai și alte sugestii pe care dorești să le împărtășești cu noi, te invităm cu drag la o discuție!

Intră pe office@atoprotection.com sau sună la 0755 777 111 și hai să stabilim o întâlnire pentru a te ajuta să îți securizezi businessul, cât mai curând!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *