Există echipamente de pază și protecție care să te ferească de furturi, care să îți protejeze de bunurile proprii și mai ales să îți confere siguranță atât acasă, cât și la serviciu? Cu siguranță da! Specialiștii ATO PROTECTION îți oferă cele mai bune soluții atunci când vine vorba despre siguranța căminului tău și protecția business-ului. Echipamente de cea mai bună calitate sunt selectate atent în așa fel încât acestea să poată preveni orice tip de incident de fraudă la adresa proprietății tale.

Hoții nu se tem de nimic, cam astfel ar putea fi explicat numărul mare de furturi comise atât în magazine, depozite și de ce nu, din casele individuale. În anul 2019 au fost înregistrate 22.341 de furturi din locuințe, potrivit datelor Inspectoratului General al Poliției Române. Astfel de cifre sunt de-a dreptul îngrijorătoare pentru fiecare dintre noi. Indiferent dacă locuiești la bloc sau la casă poți fi expus pericolului de a deveni prada hoților.

Ce tipuri de echipamente de pază și protecție ar trebui să ai în vedere pentru a te proteja de furturi?

Pentru a alege acele echipamente de pază și protecție potrivite pentru a te proteja de astfel de tipuri de fraude ar fi bine să diferențiezi dacă locuiești la bloc sau la casă, dacă deții un depozit sau un magazin, dacă locuința este conectată sau nu la rețeaua electrică.

Dacă locuiești la bloc ar fi bine să ai în vedere următoarele aspecte:

Montarea unui interfon – cu ajutorul unui interfon vei ști exact care sunt persoanele care intră în interiorul blocului. Acestea îți vor solicita accesul și astfel vei putea verifica dacă sunt sau nu persoane de încredere.

Încuietori specifice pentru ușile de la intrare – acesta este un alt aspect pe care ar fi bine să îl aveți cu toții în vedere. Încuietorile pentru ușile de la intrare, dar și pentru spațiile de la subsol, terase sau alte tipuri de intrări sunt câteva aspecte care trebuie verificate cu grijă. De asemenea, asigură-te că ușa de la intrare are un dipozitiv de amortizare care permite închiderea completă.

Sistem de iluminare eficient – intrarea în bloc trebuie să fie bine iluminată. Ați putea alege să montați un sistem de iluminare pe bază de senzori de mișcare, astfel că veți detecta mai ușor pătrunderea hoților în interior.

Sistem de încuietori bun pentru fiecare locuință și montarea unui sistem de alarmă – iată un alt lucru pe care este bine să îl ai în vedere. Pentru o locuință sigură ai nevoie de un sistem de încuietori care să nu permită pătrunderea cu ușurință în interiorul locuinței. De asemenea, un sistem de alarmă montat pentru locuința individuală și eventual conectat la un dispecerat este una dintre cele mai bune opțiuni.

Locuiești la casă – lucrurile pot fi tratate diferit!

Dacă locuiești la casă trebuie să îți securizezi și mai bine locuința, așa că este bine să acorzi și mai multă atenție.

Iată ce poți face:

  1. Montarea unui sistem de supraveghere video. ATO PROTECTION este alături de tine și oferă cele mai bune echipamente pentru ca locuința ta să fie sigură. Un sistem de supraveghere se montează ușor și oferă cea mai bună garanție a siguranței casei tale. Alege ca monitorizarea să fie făcută de ATO PROTECTION, soluțiile noastre de intervenție rapidă prevenind orice incident.
  2. Protecție perimetrală – acest lucru te avertizează cu privire la pătrunderea unor persoane străine în curtea interioară.
  3. Sistem de iluminare eficient – la casă trebuie să beneficiezi de un sistem de iluminare eficient, mai ales la exterior. Ai putea opta pentru cel cu senzori de mișcare.
  4. Interfon sau videointerfon – montat la poartă, un interfon sau videointerfon te va face să deții controlul asupra celor ce doresc acces în curte. Este indicat să montezi un videointerfon pentru că vei obține și imagini in timp real, atunci când ți se solicită accesul.
  5. Pază umană – dacă deții o proprietate de o mare valoare pentru tine, ai putea opta chiar și pentru soluțiile ATO PROTECTION de pază umană. Echipa ATO PROTECTION este alcătuită din personal instruit, în așa fel încât tu să te știi în siguranță.

Business-ul poate fi protejat prin:

  • Montare sistem de supraveghere și alegerea unui dispecerat de monitorizare – trebuie să ai în vedere acest aspect pentru că nu te afli continuu la sediul business-ului tău. O firmă de pază și protecție, așa cum este ATO PROTECTION îți va asigura cele mai bune soluții de monitorizare.
  • Interfon, videointerfon, sistem de încuietori – așa cum vei observa și în analiza de risc de securitate fizică vei avea nevoie de toate aceste soluții pentru ca depozitul, magazinul sau sediul firmei să fie ferit de orice pericol.

Dacă nu ai acces la electricitate și vrei acele echipamente de pază și protecție care să te ferească de riscuri, ATO PROTECTION a găsit soluția – monterea unor sisteme de supraveghere video ce funcționează pe bază de panouri solare.

Apelează cu încredere la noi pentru cele mai bune echipamente de pază și protecție, dar mai ales pentru siguranța casei și afacerii tale!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *