Evoluția oricărei firme de pază și protecție depinde într-o foarte mare măsură de echipa tehnică de securitate. Formată din ingineri proiectanți sisteme de securitate/ specialiști automatizări/ cibernetică sau electronică și tehnicieni sisteme de securitate, rolul acestei echipe este nemărginit.

ABILITĂȚI

Pentru funcționarea perfectă a echipei, cele mai importante abilități pe care toți ar trebui să le dețină, sunt: comunicarea eficientă și munca în echipă, orientarea spre nevoile clientului,  abilitatea de a găsi soluții eficiente și prompte și bineînțeles, deținerea cunoștințelor amănunțite de rețelistică și sisteme de securitate.

RESPONSABILITĂȚI

Responsabilitățile diferă, desigur, de poziția fiecăruia; Inginerul proiectant este expert în configurarea softurilor de aplicație, cunoașterea și prezentarea produselor către client și oferă suport tehnic și comercial pentru proiectarea și execuția sistemelor de securitate (alarme antiefracție, detecție incendiu, automatizări, control acces, sisteme de supraveghere video, etc);

În timp ce tehnicienilor de securitate le revine responsabilitatea de a instala și a întreține sistemele de securitate pe tot parcursul utilizării lor de către beneficiar, de a efectua orice modificare, extindere sau reparație, propusă de inginer și de a informa Dispeceratul despre situația din obiective.  

DEPARTAMENTUL TEHNIC ATO PROTECTION

Societatea noastră are metode de selecție riguroase atunci când vine vorba despre alegerea echipei tehnice de securitate și dispune încă de la început de personal competent și bine pregătit pentru a asigura proiectarea și implementarea oricărei soluții de securitate. Ținând cont de necesitățile și cerințele tot mai mari ale clienților noștri, am hotărât să ne extindem echipa și suntem în căutarea unui inginer proiectant sisteme de securitate și a doi tehnicieni de  securitate ambițioși și perfecționiști.

CONTACTEAZĂ-NE!

Dacă te consideri o persoană determinată și deții cunoștințele și experiența unui post similar, te așteptăm în echipa noastră! Priceperea ta va fi prețuită corespunzător și vei simți că ești într-adevăr valoros! Te așteptăm la un interviu!

Ne poți trimite un CV pe adresa office@atoprotection.com

Sau ne poți contacta la 0755 777 111 – Andrei Gatea

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *