• Soluția ta de încredere

    Alegerea de încredere în materie de supraveghere video, pază, protecție și sisteme inovative de securitate.

    Despre NoiContact
  • ATO Protection

    Este o însumare a cunoștințelor amănunțite privind domeniul securității, coroborate cu o ambiție desăvârșită și cu mai bine de 7 ani de experiență

    Servicii ATO Protection

Oferim cele mai eficiente soluții de securitate pentru ca familia, locuința sau afacerea ta să fie întotdeauna în maximă siguranță

Cine suntem?

ATO PROTECTION
• Supraveghere Video, Pază și Protecție

Societatea ATO PROTECTION  este o însumare a cunoștințelor amănunțite privind domeniul securității, coroborate cu o ambiție desăvârșită și cu mai bine de 7 ani de experiență profesională în această arie.

Prioritatea noastră este de a îți oferi cele mai eficiente soluții de securitate pentru ca familia, locuința sau afacerea ta să fie întotdeauna în maximă siguranță. Deținem cunoștințele, deprinderile și metodele necesare pentru a preveni și a împiedica în timp util, săvârșirea oricărui eveniment nedorit.

De ce ATO Protection?

Siguranță

Nevoia de siguranță este de bază pentru omenire, fapt pentru care ne dorim ca serviciile de pază și protecție pe care le oferim clienților noștri să fie cât mai accesibile.

Respect

Ne dorim sa avem colaborări bazate pe încredere și respect reciproc alături de clienți, dar și de angajații noștri în realizarea serviciilor de monitorizare, pază și protecție.

Prețuri Competitive

Ne asumăm competențele companiei noastre și transparența serviciilor de pază și protecție oferite în vederea stabilirii unor prețuri corecte.

Responsabilitate

Ne asumăm onorarea tuturor promisiunilor și angajamentelor în fața angajaților, clienților și a partenerilor noștri, în vederea implementarii cu succes a serviciilor de monitorizare, pază și protecție.

Echipă Performantă

Suntem conștienți că resursa umană are o valoare inestimabilă și de aceea ne focusăm pe a avea o echipă formată din oameni ambițioși și dornici de performanță în serviciile de pază și intervenție.

Orientarea spre client

Acordăm o atenție deosebită asupra nevoilor și problemelor semnalate, căutăm și propunem cele mai prompte și eficiente metode de soluționare ale acestora, cu scopul de a vă ajuta rapid.

ATO PROTECTION • Soluția ta de încredere

Considerăm că este foarte important să rămânem demni și onești în fața clienților noștri

Misiunea ATO

Având în echipă personal motivat și dornic de performanță, misiunea noastră este de a acorda o atenție sporită nevoilor și cerințelor clienților noștri, pentru a putea furniza cele mai eficiente soluții – implementate în cel mai scurt timp!

Viziunea ATO

Întotdeauna urmărim ca valorile ce ne caracterizează să se reflecte în calitatea serviciilor pe care le oferim, pentru a aduce un impact pozitiv și rămâne în topul preferințelor clienților la nivel național și internațional.

Echipa ATO

Societatea ATO PROTECTION este o însumare a cunoștințelor în domeniul securității, alăturate ambiției desăvârșite. Avem peste 7 ani de experiență, fapt ce ne motivează să ne dedicăm în totalitate serviciilor pe care le furnizăm.

Ne-au acordat increderea