Firma de pază? Ce garanții îți oferă pentru ca bunurile tale să se afle în siguranță, pentru ca locuința ta să fie ferită de pericole?

Alegerea unei companii de securitate sau firmă de pază este o parte importantă a protejării casei tale de situații amenințătoare,  așa cum ar fi intruziunea și incendiul. Și cu atâtea opțiuni existente în piață, selectarea companiei potrivite poate părea o sarcină descurajantă. Iată 5 garanții pe care trebuie să ți le ofere o firmă de pază:

  1. Angajați instruiți și certificați

 Găsește o companie cu angajați bine instruiți și certificați. Atunci când vrei să faci o selecție pentru o firmă de pază este bine să îi întrebi pe reprezentanții acesteia dacă angajații au urmat training-uri de instruire, dacă dețin aviz de agent de securitate. Ca atare, o firmă de pază trebuie să îți ofere garanția celor mai bune servicii, mai ales prin angajații pe care îi are. Cu cât aceștia sunt calificați și instruiți cu atât poți fi sigur că vor avea toate competențele necesare pentru a interveni în cazul unui incident de securitate. În plus, angajații, grație unei instruiri de bună calitate vor cunoaște un cod de etică, vor ști când și mai ales cum să intervină așa încât să fii ferit de orice riscuri.

2. Clauze contractuale care garantează confidențialitatea, dar mai ales protecția bunurilor și persoanelor.

Asigurați-vă că semnați un contract care să vă protejeze mai ales din acest punct de vedere. În contractul pe care îl veți încheia cu firma de pază veți putea primi cadrul normativ care să vă protejeze în cazul în care firma de securitate nu a intervenit sau a intervenit fără să respecte anumite îndatoriri. De asemenea, prin contract este stipulat prețul, numărul de ore lucrate, cum se intervine și monitorizează, cu alte cuvinte sunt clauze stricte ce trebuie respectate de fiecare parte. Dacă firma de pază nu dorește încheierea unui contract de acest tip, poate că ar fi bine să reconsiderați oferta primită.

3. Intervenție rapidă

În cazul unui incident de securitate, locuința sau afacerea ta are nevoie de un suport imediat. Nu trebuie să treacă mult timp de la prima alarmă primită până ce agenții de securitate vor interveni. Pentru a preîntâmpina astfel de situații ar fi bine să vă asigurați că firma de pază dispune și de personal calificat numeros, dar mai ales de mașini de intervenție rapidă care s-a putea deplasa rapid spre locul incidentului.

4. Monitorizare

În funcție de serviciul pe care îl alegi, ai putea opta și pentru monitorizarea locuinței sau sediului de firmă. Chiar dacă montezi un sistem de supraveghere video și poți urmări și tu imaginile în timp real, uneori poate că ai nevoie de mai mult de atât. Ai nevoie de o echipă specializată în astfel de incidente de securitate care să observe 24/7 situațiile apărute și să intervină rapid.

5. Echipamente de cea mai bună calitate și analiză de risc

O firmă de pază are nevoie de echipamente de cea mai bună calitate, fie că este vorba despre montarea unui sistem de alarmă, fie că este vorba despre montarea unui sistem de supraveghere video. Noi, ATO PROTECTION oferim echipamente de cea mai bună calitate, dar mai ales realizăm acea analiză de risc la securitate fizică care să te poată ajuta să previi anumite incidente de securitate.

ATO PROTECTION este alături de tine, oferind servicii de monitorizare și intervenție rapidă, o echipă instruită, dar mai ales cele mai sigure servicii. Și asta pentru că veghem constant pentru siguranța ta și a bunurilor tale!

Mai multe detalii despre noi, poți găsi aici: https://www.atogroup.ro/contact/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *