O firmă de pază înseamnă soluții de monitorizare și intervenție rapidă, dar mai ales siguranța că locuința ta va fi ferită de pericole. Fie că te afli acasă sau la serviciu, ești plecat în vacanță, ar fi bine să alegi o firmă de pază care să îți asigure protecția bunurilor și căminului tău.

Iată mai jos 5 criterii de care să ții cont atunci când alegi firma de pază pentru locuința ta:

  1. Disponibilitate și asistență

Este important să alegi o agenție de securitate care să fie la dispoziția ta atunci când ai nevoie de serviciile sale și să îți ofere asistență ori de câte ori te afli într-un incident de securitate sau pericol. Timpul de răspuns este vital atunci când vine vorba de hoți sau de prevenirea infracțiunilor, așa că ai nevoie de o agenție care va fi acolo pentru tine, indiferent de oră sau zi.

Analizarea disponibilității firmei de pază este o idee bună de luat în considerare. Până și la instalarea unui sistem de securitate este nevoie de o monitorizare continuă și de o supraveghere atentă. Așa că, alegeți cu grijă acea companie de pază care să sprijine demersurile voastre și să vă asigure de cele mai bune soluții.

  • Experiența

Odată cu experiența vine și cunoașterea. O agenție cu experiență va fi cea mai potrivită decizie atunci când vine vorba de protejarea locuinței sau afacerii proprii decât o companie nou înființată. ATO PROTECTION oferă servicii de securitate de cea mai bună calitate, perfect adaptate nevoilor tale, fiind o companie înființată în anul 2017.

Deși firmele experimentate vor percepe în mod normal costuri mai mari, este bine să știți că acestea merită bani suplimentari, ținând cont de nivelul de experiență și cunoștințe pe care îl dețin în materie de securitate.

Pentru a afla mai multe lucruri despre firma de pază pe care urmează să o contractezi este bine să verifici puțin istoricul companiei și să identifici detalii și despre liderii companiei sau alți membri marcanți ai acesteia. În acest fel, vei afla cât de bine sunt pregătiți.

  • Oameni instruiți

O echipă bine instruită este plusul valoare pe care îl cauți mai mult ca sigur. De aceea, este bine să urmărești atent calificările personalului, fie că vorbim despre contractarea serviciului de pază umană, fie că vorbim despre serviciul de monitorizare și intervenție. Până și la montarea unor echipamente de pază și protecție este nevoie de personal cu experiență care să cunoască cum să instaleze cele mai bune echipamente și mai ales să identifice unghiurile de efracție.

La ATO PROTECTION personalul este corect instruit și prezintă cele mai bune calificări. Răspundem repede la incidente, iar oamenii ce asigură paza umană pot descuraja răufăcătorii, în caz de comitere a unor fapte ilegale.

  • Reputația firmei de pază

 Aruncă o privire la ceea ce spun clienții despre serviciile diferitelor agenții de securitate. Citirea recenziilor și a mărturiilor vă va oferi o perspectivă mai bună atât asupra modului în care se vor desfășura lucrurile, dar și cu privire la eficiența serviciilor agenției. Bine de identificat sunt și situațiile neplăcute, pentru a cunoaște cum anume s-au depășit anumite incidente de securitate. Recenziile bune te pot ajuta destul de mult, dar privește și spre cele mai proaste.

  • Echipamente de bună calitate și intervenție rapidă

Ce tip de echipament are de oferit agenția? Au pur și simplu camere CCTV de bază sau o gamă largă de sisteme diferite? Cel mai important de știut este dacă au ceea ce aveți voi nevoie? Aici, la ATO PROTECTION, oferim diferite tipuri de echipamente de securitate, de la  alarme și până la sisteme de prevenire a incendiilor și sisteme de control ale accesului, precum și multe alte servicii.

Pe lângă tipurile de echipamente pe care le oferă o agenție, este important să luați în considerare care este bugetul pe care îl puteți plăti pentru siguranța locuinței și dacă serviciile oferite s-ar putea încadra în oferta propusă.

Așadar, alegerea unei firme de pază nu este o decizie ușoară. Privește cu atenție spre toate aceste amănunte pentru ca locuința ta să fie sigură!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *